NASTUP NA STOLNOTENISKOM TURNIRU U BJELOVARU

Proteklog vikenda stolnoteniski klub Donji Miholjac sudjelovao je na velikom turniru u Bjelovaru na kojem su nastupile najbolje igračice Hrvatske u mlađim kategorijama.

Prvoga dana nastupilo je šest igračica u kategoriji mlađih kadetkinja – Lota, Lucija, Tamara, Hana, Julija i Laura. Najbolji rezultat ostvarila je Laura Vidaković, koja je nakon sedam uzastopnih pobjeda zaustavljena u finalu koje je izgubila rezultatom 2:3 od Viktorije Oslaković iz Jastrebarskog. Laura tako zauzima 2. mjesto.

Dobrom igrom nastupile su i Julija Schweigert(ispala u 1/4 finala), te Hana Miličić(ispala u 1/8 finala). Ukupno je u toj kategoriji nastupilo 47 igračica iz cijele Hrvatske.

Drugoga dana je nastupilo osam djevojčica u kategoriji najmlađih kadetkinja i kadetkinja. To su: Lucija i Hana Miličić, Laura Vidaković, Julija Schweigert, Zara Petrović, Marija Miličević, Lota Kalazić, te Tamara grobotek koja osvaja odlično 3. mjesto. U toj kategoriji nastupilo je 34 djevojčica.

Također su djevojčice nastupile i u kategoriji kadetkinja, iako su mlađe, no bilo je tu važnih pobjeda u pojedinim mečevima.

Za dva tjedna STK Donji Miholjac, nastupiti će na podjednako velikom turniru koji će se održati u Osijeku.

Povezane objave