ODRŽAN 23. MEMORIJAL “Matija Gregić” U OSIJEKU

Tijekom proteklog vikenda u Osijeku je održan 23. Memorijal “Matija Gregić” na kojem je uz 423 natjecatelja nastupio i naš stolnoteniski klub Donji Miholjac.

Članice su nastupile u svojim kategorijama, a još jedno odličje za klub donijela je Julija Schweigert – 3. mjesto i osvojena brončana medalja u kategoriji mlađih kadetkinja. U toj kategoriji nastupilo je 56 igračica.

Julija Schweigert – 3. mjesto

U istoj kategoriji igrale su još: Hana Miličić i Laura Vidaković, koje se odličnom igrom ipak nisu uspjele plasirati dalje, te tako doći do odličja. Julija je u četvrtfinalu izbacila klubsku igračicu Lauru dok je Hana u istoj kategoriji ispala u osmini finala od Laure Šakić iz Malinske Dubašnice. U istoj kategorili okušale su se: Lucija Miličić, Lota Kalazić i Tamara Grobotek, te iako to nije njihova kategorija uspjele su upisati važne bodove za povoljniji ždrijeb u budućnosti.

U kategoriji najmlađih kadetkinja: Tamara Grobotek je uspjela doći do četvrtfinala, Lucija Miličić do osmine finala. Svoju grupu prošle su još: Lucija Balent i Marija Miličević, no zaustavljene su u osmini finala. Nastupile su još: Lana Dumančić, Zita Petrović, Lota Kalazić i Marta Šoš. Sve djevojčice su pokazale veliki trud i borbu u igri.

U kategoriji kadetkinja nastupile su: Julija Schweigert, Laura Vidaković i Hana Miličić. Laura je otišla najdalje, no izgubila je u 1/16 finala od odlične Ukrajinke Yulije Pelykh.

Povezane objave