IZVRSTAN NASTUP STK Donji Miholjac NA OTVORENOM TURNIRU U DUGOM SELU

Ovoga vikenda u Dugom Selu igrao se Otvoreni turnir na kojem su stolnotenisačice donjomiholjačkog kluba ponovno ostvarile zapažene rezultate.

U subotu, 27. kolovoza 2022.g. djevojke su nastupile u sljedećem sastavu: Lucija Balent, Lana Dumančić i Marija Miličić u kategoriji klinceza, te Julija Schweigert, Laura Vidaković i Hana Miličić u kategoriji mlađih kadetkinja.

U kategoriji klinceza u svojem prvom nastupu na velikoj sceni Lucija Balent osvojila je zlatnu medalju dok je Marija Miličić došla do brončane medalje. Lana Dumančić upisala je jednu pobjedu u grupi što nije bilo dovoljno za prolazak dalje.

U kategoriji mlađih kadetkinja do zlata je došla Julija Schweigert, koja je u napetom polufinalu izbacila klupsku kolegicu Lauru Vidaković. Julija je tako opravdala status prve nositeljice turnira dok je Laura iz drugog plana došla do brončane medalje nakon velike pobjede protiv četvrte nositeljice turnira Viktorije Oslaković. Hana Miličić nije uspjela proći grupu u istoj kategoriji nakon što je ostvarila samo jednu pobjedu u grupi. Djevojke su do svojih trofeja došle pod vodstvom trenera Alena Vuzema.

U nedjelju, 28. kolovoza 2022.g. djevojčice su nastupile u sljedećem sastavu: Tamara Grobotek i Lota Kalazić u kategoriji najmlađih kadetkinja, te Julija Schweigert, Laura Vidaković i Hana Miličić u kategoriji kadetkinja.

U najmlađim kadetkinjama do brončane medalje došla je Tamara Grobotek, a na tom je putu izbacila treću igračicu na rang listi Tenu Špoljarić. Do zapaženog rezultata došla je i Lota Kalazić, koja je došla do četvrtfinala nakon što je u grupi s turnira izbacila petu igračicu na rang ljestvici Lanu Horvat. U kadetkinjama su sve djevojčice igrale u starijoj konkurenciji gdje su Julija Schweigert, Laura Vidaković i Hana Miličić upisale po jednu pobjedu što nije bilo dovoljno za prolazak skupine, no barem su ostvarile nove bodove za bolju poziciju na rang listama. Drugi dan turnira djevojčice su igrale u pratnji Hrvoja Miličića i Antona Smrekara.

Povezane objave