KUP ŠRS OBŽ-e za seniore i juniore

U nedjelju, 8. svibnja 2022.godine, po lijepom i sunčanom vremenu na jezeru Jošava u Đakovu održan je KUP ŠRS OBŽ-e za kategorije seniora, seniorki, juniora i juniorki.

Za Zajednicu ŠRU Donji Miholjac nastupili su: Seniori RŠU “Udica” D.Miholjac, ŠRD “Smuđ” Črnkovci i ŠRD “Šaran” Podgajci Podravski. Nastupile su i juniorke RŠU “Udica”.


KUP županije je ujedno i kvalifikacijski za plasman na IV. zonu koju čine OBŽ-a i Požeško-slavonska županija. Najbolje ekipe sa IV. zone odlaze na KUP HŠRS-a, koji će se ove godine održati upravo na Jošavi. Kod seniora prolaz dalje osigurali su seniori ŠRD “Smuđ” Črnkovci osvojivši 2. mjesto. Također prolaz na IV. zonu osigurali su seniori RŠU “Udica” osvojivši 3. mjesto. Obje ekipe osvojile su pehare, a Antonijo Juras zlatnu medalju za sektorski plasman. Osam najboljih ekipa ide dalje. ŠRD “Šaran” osvajanjem 10. mjesta nije uspio ostvariti plasman na IV zonu.

Juniori ŠRD “Đurađ” ekipno 2.mjesto i pehar, Luka Vargić i Alan Dolančić srebrne medalje za 2.mjesto i Leon Petrović brončana medalja za 3.mjesto u sektoru.

Juniorke “Udice”: Ena Guba, Nina i Mia Sudarić u sva tri sektora osvojile su zlatne medalje i pehar za 1. mjesto. Bile su bolje od ekipe ŠRD “Štuka” Popovac.

IV. zona se održava 15. svibnja 2022.godine na istoj stazi jezera Jošava.

Povezane objave