Odličan hrvački vikend za HK Fami Donji Miholjac

29. travnja 2023.g. u Slatini je u organizaciji istoimenog hrvačkog kluba održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u hrvanju GR načinom za uzrast U15 (stariji dječaci).
Na Prvenstvu je sudjelovalo 118 hrvača iz 21 hrvatska hrvačka kluba.
Boje HK Fami kao i grada Donjeg Miholjca branio je Adrian Končar, te je u vrlo jakoj konkurenciji (17 natjecatelja) izborio 7. mjesto u ukupnom poretku. Adrian je tek ušao u U15, te je jedan od najmlađih u svojoj kategoriji, a borio se pod vodstvom trenera Mladena Falamića.

30. travnja 2023.g. u Bujama je u organizaciji istoimenog hrvačkog kluba održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u hrvanju za žene, za uzraste U15, U17, U20, U23 i seniorke.
Na prvenstvu je sudjelovalo 119 natjecateljica iz 17 hrvačkih klubova.
Pod vodstvom trenera Rudolfa Štiksa i Borisa Štiksa, hrvačice hrvačkog kluba Fami Donji Miholjac osvojile su ekipno 3. mjesto u U15 sa vrhunskim postignutim rezultatima:
Rea Zubčić je u teškoj konkurenciji izborila peto mjesto, dok su Anja Falamić i Zara Petrović osvojile druga mjesta u svojim kategorijama i time postale vice prvakinje Hrvatske.
Nove stare Prvakinje Hrvatske su i dalje Ena Zemunić i Laura Bogatić, koje su od prošle godine u sastavu hrvatske ženske hrvačke reprezentacije.

Nakon turnira Rea, Anja, Zara, Ena i Laura su dobile Poziv na pripreme hrvatske ženske hrvačke reprezentacije koje će se održati od 12. -17. svibnja 2023.g. u Koprivnici.

Povezane objave