ODRŽAN 2. BOŽIĆNI TURNIR U BADMINTONU

U nedjelju,10. prosinca 2023. godine u Nastavno-sportskoj dvorani Osnovne škole „August Harambašić“ održan je drugi Božićni turnir u badmintonu u organizaciji Junior kluba Donji Miholjac. Nastupilo je 28 djevojčica i dječaka Junior kluba. Natjecali su se u šest dobnih skupina djevojčica i dječaka.

U najmlađoj skupini, prvog do četvrtog razreda nastupilo je pet djevojčica i dječaka. Prvo mjesto osvojio je Zlatko Kovačević, druga je bila Anna Syniuk, a nastupili su još Lea Knežević, Vito Demše i Ivan Čošić.

U drugoj skupini nastupilo je nastupilo je četvoro natjecatelja. Prvo mjesto osvojio je Petar Krešimir Mitrović, druga je bila Dina Knežević, a nastupili su još Deni Golinac i Ines Kunić.

U skupini dječaka petih razreda nastupilo je šest natjecatelja. Prvo mjesto osvojio je Loris Gazdek, drugi je bio Jakov Vrtar. Nastupili su još Fran Milić, Alen Zemunić, Fran Demše i Matija Jurman.

Najveće i najneizvjesnije natjecanje odvijalo se u skupini djevojčica petih razreda. U jako neizvjesnim mečevima na kraju natjecanja poredak se morao određivati razlikom poena koje su djevojčice osvojile u pojedinim mečevima. Slijedom toga prvo mjesto osvojila je Tessa Ćosić, druga je bila Petra Bebek, treća je bila Nina Kovačević, a nastupile su još Tamara Ćosić i Melaniia Syniuk.

U skupini dječaka šestih razreda nastupilo je sedam natjecatelja. Prvi je bio Leo Zlatar, drugo mjesto osvojio je Vanja Ivić. Nastupili su i Noa Topolovec, Andreas Markus, Domagoj Šerić, Borna Vidaković i Samuel Kovačević.

Kod djevojčica osmih razreda natjecala se samo Leona Bereš. Zbog toga je Leona morala igrati u najkvalitetnijoj skupini dječaka. Sve mečeve Leona je pobijedila i osvojila prvo mjesto. Leona je proglašena i najboljom igračicom natjecanja, ujedno i najboljom badmintonašicom Junior kluba Donji Miholjac.

Povezane objave