Održan 45. “Đuro Dubenik” u stolnom tenisu

Ovoga vikenda održan je tradicionalni, 45. Stolnoteniski memorijalni turnir „Đuro Dubenik“ u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu, u organizaciji STŠK Dugo Selo i HSTS-a. Ovo sportsko natjecanje je jedno od najvećih u državi za mlađe kategorije stolnotenisača, a također je i međunarodnog karaktera – uz domaće klubove, sudjelovali su natjecatelji iz Srbije i Ukrajine. Ove godine sudjelovalo je 509 natjecatelja iz 52 kluba.

Naš donjomiholjački stolno-teniski klub predstavile su: JULIJA SCHWEIGERT, HANA MILIČIĆ, LUCIJA MILIČIĆ, LAURA VIDAKOVIĆ, TAMARA GROBOTEK, ZITA PETROVIĆ, LOTA KALAZIĆ, LUCIJA BALENT, MARIJA MILIČIĆ, MARIJA MILIČEVIĆ uz vodstvo trenera ALENA VUZEMA.

Turnir se igrao dva dana. Prvoga dana nastupilo je šest natjecateljica STK Donji Miholjac. U kategoriji KLINCEZA, Marija Miličić koja je ispala u osmini finala, te pet predstavnica u kategoriji MLAĐIH KADETKINJA, Lucija Miličić i Tamara Grobotek koje nisu uspjele proći skupinu. Julija Schweigert, Hana Miličić i Laura Vidaković koje su uspjele proći skupine bez poteškoća. Hana je zatim poražena u 1/16 finala dok je Laura poražena u 1/8 finala, a Julija u 1/4 finala. Sve djevojke su dobro i borbeno igrale.

Drugoga dana STK Donji Miholjac predstavilo je deset natjecateljica u svojim kategorijama. U kategoriji KADETKINJA okušale su se Julija Schweigert, Laura Vidaković i Hana Miličić. Laura nije uspjela proći skupinu dok su Julija i Hana ispale u 1/16 finala. Iako je ovo bila starosna skupina iznad njih djevojke su se ravnopravno borile.

U kategoriji NAJMLAĐIH KADETKINJA nastupilo je sedam predstavnica Lucija Miličić, Lota Kalazić, Zita Petrović, Lucija Balent, Marija Miličević, Marija Miličić i Tamara Grobotek koja je osvojila 3. mjesto.

TAMARA GROBOTEK – 3. mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja

Povezane objave