Održano II kolo pojedinačne Casting lige HŠRS-a

U nedjelju, 26.6.2022.godine na stadionu NK “Jedinstvo” održano je II kolo pojedinačne Casting lige HŠRS-a u kategoriji troboj za kadete i kadetkinje i petoboj za kategorije juniora, juniorki, seniora i seniorki.

Sudjelovali su castingaši RŠU “Udica” i ŠRU “Čabranka” iz Čabra. 2. Kolu se nisu odazvali članovi ŠRU “Ogulin” iz Ogulina. Natjecanju je prisustvovao i izbornik reprezentacije Hrvatske za disciplinu casting Leon Veseli zbog upoznavanja stanja sa mogućim kandidatima za reprezentaciju Hrvatske za juniore i juniorke i nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Budimpešti.

Rezultati: RŠU “Udica” petoboj:Sanja Macanić ,seniorka- zlatna medalja 339,1 bod; Ivan Kinjerovac , junior -zlatna medalja 285,96 bodova; Nina Sudarić, juniorka – zlatna medalja 301,50 bodova; Ena Guba, juniorka- srebrna medalja 268,20 bodova; Mia Sudarić, juniorka – brončana medalja 265,80 bodova.
RŠU “Udica” troboj Patrik Drašković, kadet – zlatna medalja  138 bodova i Ena Sudarić, kadetkinja – zlatna medalja 91 bod.
Podjela medalja i zajednički domjenak održan je Staroj Dravi kod ribičkog doma.

Čestitke svima , a posebno članovima RŠU ” Udica” koji su izabrani u juniorsku reprezentaciju Hrvatske u Castingu i predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu koje će biti održano od 14. – 17. srpnja 2022.godine u Budimpešti.

Povezane objave