Održano završno III. kolo Mini lige ZŠRU

U subotu, 1.10.2022.godine, na Staroj Dravi u P.Podravskim održano je III. završno kolo Mini lige ZŠRU Donji Miholjac za kategorije kadeta/kadetkinja i juniora/juniorki. Domaćin kola bila je RŠU “Udica”.  

  Nastupilo je 6 ekipa kadeta, a najbolje rezultate postigle su ekipe: na 3. mjestu ekipa “Smuđa” iz Črnkovaca, 2.mjesto ekipa “Đurđa” iz Sv.Đurđa, a pobjednik trećeg kola je ekipa “Udice” iz Donjeg Miholjca.

Najbolji u sektorima bili su Leon Culek iz “Đurđa”, Samuel Kovačević iz “Udice” i Florian Faltum iz “Smuđa” Črnkovci.
      Nakon tri kola pobjednik lige je ekipa “Udice”, druga je ekipa “Zlatnog karasa” iz Viljeva, a treća je ekipa “Đurđa” iz Sv.Đurđa.   

   Pojedinačni pobjednik lige je: Samuel Kovačević iz “Udice”, drugi je Leon Culek iz “”Đurđa”, a treći Teo Juras iz “Smuđa”.
        U ligi su nastupile dvije ekipe kadetkinja i to iz “Udice” i “Šarana” iz P.Podravskih.       

U trećem kolu pobjedile su kadetkinje “Udice” dok su pobjednice lige kadetkinje “Šarana”.   

    Pojedinačno pobjednica lige je: Samanta Skrbin iz “Šarana”, druga Karla Golinac također iz “Šarana”, a treća Ena Sudarić iz “Udice”.
        Juniori i juniorke Mini ligu su lovili zajedno i to juniorke “Udice” i juniori iz “Đurđa” i “Smuđa” Čnkovci. U trećem kolu pobjednice su juniorke “Udice”.
         Pobjednice lige su juniorke “Udice”, drugi su juniori “Smuđa” , a treći “Đurađ”.         

Pojedinačna pobjednica lige je: Monika Sudarić iz “Udice”, druga Mia Sudarić također iz “Udice”, a treći Sebastijan Curač iz “Smuđa”.


Povezane objave