Ostvareni izvrsni rezultati ribiča na Kupu IV zone u Đakovu

       U nedjelju, 15.5.2022. godine na jezeru Jošava u Đakovu održano je natjecanje IV zone ribiča Osječko baranjske  i Požeško slavonske županije za plasman na najviši rang natjecanja KUP HŠRS-a za kategorije seniora, seniorki, juniora i juniorki. Bio je ovo više nego uspješan dan za udruge iz Zajednice športsko ribolovnih udruga Donji Miholjac.

Seniori RŠU “Udice” osvojili su 1. mjesto i osigurali nastup na Kupu HŠRS-a 2022.g. koji će se održati u 9. mj. također na Jošavi.

Najbolji rezultat pojedinačno  imao je  Tomislav Šorman osvojivši zlatnu sektorsku medalju. Čestitke cijeloj ekipi sa pratnjom. Treba naglasiti i uspješan nastup seniora ŠRD “Smuđ” Črnkovci koji su osvojili 4. mjesto, ali nedovoljno za prolaz dalje.

Juniorke RŠU “Udice” osvajaju 1. mjesto i idu dalje. Ena Guba i Nina Sudarić zlatne sektorske medalje, a Mia Sudarić srebrna.

Još dvije naše udruge u kategoriji juniora idu na Kup HŠRS-a. Juniori ŠRD”Đurađ” iz Sv.Đurđa osvojili su 1. mjesto, a juniori ŠRD “Smuđ” Črnkovci 2.mjesto.

Kod “Đurđa” Luka Vargić i Leon Petrović zlatne medalje, a Alan Dolančić srebrna sektorske medalja. Kod “Smuđa” Sebastijan Curač zlatna, David Juras srebrna i Angelika Majdenić brončana medalja.

Povezane objave