Povodom Dana grada uspješno završeno natjecanje KUP-a HŠRS-a u bacačkim disciplinama-casting

U nedjelju,  25. rujna 2022.godine na pomoćnom igralištu NK “Jedinstva” održan je KUP HŠRS-a u bacačkim disciplinama-casting za sve kategorije.      Službenom natjecanju pristupili su castingaši “Čabranke” Čabar, ŠRD “Ogulin” iz Ogulina i domaćina RŠU”Udica”.     
Na natjecanju su bili prisutni Leon Veseli iz Čabra-izbornik reprezentacija i predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever koji su najboljima uručili nagrade na domjenku priređenom kod ribičkog doma na Staroj Dravi.
         Domaćin “Udica” je ostvarila sljedeće rezultate: Kadetkinja Ena Sudarić – zlatna medalja -troboj sa 160,35 bodova; Kadet Patrik Drašković zlatna medalja-troboj sa 144,70 bodova; petoboj:Junior Ivan Kinjerovac srebrna medalja sa 285,80 bodova; Juniorke Nina Sudarić zlatna medalja sa 305,45 bodova, Mia Sudarić srebrna medalja sa 304,02 boda i Ena Guba sa 288,75 bodova. Seniorka Sanja Macanić zlatna medalja sa 355,90 bodova.


Suci: Željko Macanić kao vrhovni sudac, Sanja Macanić kao tajnik, Denis Zbašnik iz Čabra, Krešo Sudarić i Marta Sudarić.

Povezane objave