Sustav podrške u zapošljavanju sportaša na lokalnoj i regionalnoj razini

U utorak, 21. veljače 2023.g. se u VIP salonu nastavno sportske dvorane Gradski vrt u Osijeku održao Okrugli stol – panel rasprava u sklopu projekta “Uspješna karijera nakon sportske karijere – sustav podrške u zapošljavanju sportaša na lokalnoj i regionalnoj razini” u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i suorganizaciji Zajednice osječkog sporta i Športske zajednice Osječko-baranjske županije.

Karijerni centar za sportaše provodi niz stručnih skupova u Republici Hrvatskoj kako bi pomogao bivšim i sadašnjim sportašima tijekom ili nakon završetka sportske karijere u njihovom zapošljavanju.

Sudjelovali su: predsjednica Komisije za dual karijeru, Romana Caput-Jogunica te voditeljica Karijernog centra, proslavljena olimpijka, Snježana Pejčić. Na panel raspravi sudjelovali su proslavljeni bivši sportaši koji su sada aktivni poslovni i poduzetni ljudi Mirna Rajle Brođanac, Robert Seligman, Vedran Zrnić i Marko Babić, kao i Robert Pospišil, Alen Nađsombat te Ivana Maltašić uz moderatora Maria Mihića.

Povezane objave