U Koprivnici održana svečana dodjela nagrada ekipama i pojedincima za natjecanja u ligama HŠRS-a u 2023.g.

U nedjelju, 5. ožujka 2023.godine Koprivnici u organizaciji HŠRS-a održana je svečanost dodjele nagrada najboljim ekipama i pojedincima za natjecanja u ligama HŠRS-a  za 2022.godinu.   

Natjecateljima  RŠU “Udica” iz Donjeg Miholjca predvođeni predsjednikom Miroslavom Molnarom na ovoj svečanosti dodjeljene su nagrade koje nas svrstavaju u jednu od najtrofejnihih udruga ribolovnog športa.

RŠU”Udici” su dodijeljene:
Pehar i ekipne medalje za osvojeno 2.mjesto u II ligi istok HŠRS-a. Član ekipe Tomislav Šorman primio je srebrnu medalju za drugi pojedinačni plasman lige. Natjecatelji “Udice” u ligi HŠRS-a za “Lov grabežljivca umjetnim mamcem iz čamca” pehar i medalje za osvojeno 1.mjesto u ligi. Natjecatelji “Udice” za pojedinačno natjecanje u casting ligi HŠRS-a nagrađeni su peharima: Petoboj- seniorka Sanja Macanić za 1.mjesto, juniorke Ena Guba, Mia Sudarić i Nina Sudarić za 1., 2. i 3.mjesto pojedinačne lige. Junior Ivan Kinjerovac za osvojeno 2.mjesto. Troboj- kadetkinja Eba Sudarić i kadet Patrik Drašković za 1.mjesta.     

2022.godina je jedna od najuspješnijih godina RŠU “Udica”, a pripreme za nadolazeću natjecateljsku godinu su u punom zamahu očekujući nove sportske uspjehe.

Povezane objave