U Ogulinu završila casting liga HŠRS-a

U nedjelju, 28. kolovoza 2022. godine završila je casting liga HŠRS-a.

Seniori i seniorke završile su ga zaostalim nedorađenim 1. kolom i redovnim 4. kolom petoboja. Kadeti/kadetkinje u troboju i juniori/juniorke u petoboju završili su ligu sa tri odrađena kola. RŠU “Udica” trenutno je najbrojnija po bacačima posebice u mlađim kategorijama. Postignuti su vrlo dobri rezultati.

Seniorka “Udice” Sanja Macanić osvojila je dvije zlatne medalje. U prvom kolu ukupnim zbrojem od 364,84 boda, a u četvrtom kolu sa 376,61 boda. Kod juniorki Ena Guba zlatna medalja u trećem kolu sa osvojenih 335,95 bodova. Mia Sudarić srebrna medalja i osvojena 302,65 bodova. U troboju zlatne medalje za Patrika Draškovića kod kadeta i osvojena 132,90 boda, a zlatna medalja za kadetkinje Enu Sudarić i osvojena 130,75 boda. Uz ŠRD “Čabranku” iz Čabra, domaćina ŠRD “Ogulin” iz Ogulina sudjelovali su i gosti iz Slovenije iz ribolovnih društava “Paka” i “Soča”.


25. rujna 2022. u Donjem Miholjcu održati će se Kup HŠRS-a za sve kategorije, a sudjelovat će i gosti iz Slovenije. Među njima i svjetski prvaci pojedinih disciplina.

Povezane objave