Uspješan vikend HK Fami Donji Miholjac

U subotu, 9.3. u Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske u hrvanju u uzrastu dječaka U17 gdje je nastupilo 150 natjecatelja iz 30 klubova Hrvatske. 

Za HK Fami Donji Miholjac nastupili su: Mihael Falamić u kat. do 92 kg koji je osvojio 3. mjesto i Adrian Končar u kat. 65 kg koji je zauzeo 10 mjesto. 

U nedjelju, 10.3. održan je 19. Međunarodni turnir grada Koprivnice u hrvanju Grčko-rimskim načinom za mlađe i starije dječake “ZLATNI PIJETAO 2024.” gdje je nastupilo 369 natjecatelja iz 9 zemalja. 

Hrvački klub Fami Donji Miholjac nastupio je sa 10 svojih članova. 

U vrlo jakoj konkurenciji 1. mjesto u kat. do 40 kg osvojio je Andrej Crnčević, dok su 3. mjesto u svojim kategorijama osvojili Jakov Tkalac i Adrian Končar. 

Istog je dana također u popodnevnim satima održano u Koprivnici i Pojedinačno regionalno prvenstvo sjeveroistočne regije Hrvatskog Hrvačkog Saveza za mlađe i starije dječake i djevojčice za 2024. godinu. 

Na prvenstvu su sudjelovali sa svojim članovima HK Podravka iz Koprivnice, HK Ludbreg, HK Vindija iz Varaždina, HK Slatina i HK Fami Donji Miholjac. 

Za HK Fami Donji Miholjac 1. mjesto osvojile su u svojim kategorijama: Mia Čoklić, Zara Petrović i Anja Falamić, 2. mjesto zauzela je Nina Falamić, dok su 3. mjesta osvojili Ruža Brkić, Patricija Falamić i Adrian Končar. 

Na turnirima su hrvačice i hrvači bili pod vodstvom trenera Rudolfa i Borisa Štiksa. 

Povezane objave