Uspješan vikend stolnotenisačica

Aktivan i uspješan vikend stolnotenisačica STK Donji Miholjac i prava berba medalja u Slavonskom Brodu.

U subotu su Julija Schweigert, Zita Petrović, Lucija Balent i Tamara Grobotek nastupile na Mastersu u Puli pod vodstvom trenera Alena Vuzema. Radi se o natjecanju na kojemu mogu nastupiti samo 16 najbolje plasiranih u kategoriji na listi HSTS-a. Sve predstavnice su igrale odlično, a Tamara Grobotek se pobrinula za povratak s medaljom osvojivši 3. mjesto.

U nedjelju je šest igračica predstavilo naš donjomiholjački klub: Lucija Miličić, Lota Kalazić, Nina Tolić, Marija Miličić, Hana Miličić i Laura Vidaković na tradicionalnom stolnoteniskom turniru Brod Open koji se svake godine igra u Slavonskom Brodu. Svih 6 igračica je osvojilo medalju.

U kategoriji najmlađih kadetkinja najveće iznenađenje napravila je Nina Tolić osvojivši 1. mjesto dok je Marija Miličić zauzela 2. mjesto. Sjajna Lucija Miličić je u svojoj jakoj kategoriji osvojila 1. mjesto među 12 najboljih igračica Slavonije dok je Lota Kalazić zauzela 3. mjesto. U svojoj kategoriji Laura Vidaković je osvojila 2. mjesto, a Hana Miličić 3. mjesto.

Povezane objave