Završeno 3. kolo Mini lige ZŠRU Donji Miholjac za seniore i seniorke

Na ribnjaku u Golincima, 13. kolovoza 2023.godine održano je završno 3. kolo Mini lige za seniore i seniorke. Domaćin je bio ŠRD “Đurađ” iz Sv. Đurđa, a lovilo se u Golincima zbog stanja sa visokim vodostajem na Staroj Dravi u Sv.Đurđu i P.Podravskim.

      Nastupilo je osam ekipa, a najuspješnije su bile ekipe RŠU “Udica” Donji Miholjac  koja osvaja treće mjesto, druga je bila ekipa ŠRD “Šaran” iz P.Podravskih, a najbolja je bila ekipa ŠRD “Đurađ” iz Sv.Đurđa.

       Najbolji u sektorima bili su Denis Golub iz “Linjaka” Golinci, Luka Vargić i Mario Vargić iz ŠRD”Đurađ” iz Sv.Đurđa.

        Kod seniorki nastupile su dvije ekipe, u trećem kolu ekipa “Šaran” je bila bolja od ekipe “Udice. Najbolje u sektorima bile su Elizabeta Skrbin, Amalija Grbić i Karla Golinaca, sve iz “Šarana” P.Podravski.

        Proglašene su i najbolje ekipe 2023.godine u Mini ligi Zajednice.

          Treće mjesto osvojila je ekipa “Đurđa” iz Sv.Đurđa, drugo mjesto osvojila je ekipa “Šarana” iz P.Podravskih, a najbolja ekipa 2023.g. je ekipa “Smuđa” Črnkovci.

          Pojedinačno treće mjesto osvaja Karlo Marijančević iz “Zlatnog Karasa”, drugi je Antonio Šnalcer iz “Štuke” P.Moslavina, a pobjednik je Zvonimir Stanić iz “Šarana” P.Podravski.

          Kod seniorki “Udica” je prva, a seniorke “Šarana” druge.

Pojedinačno Karla Golinac iz “Šarana” treća, Ena Guba iz “Udice” druga, a pobjednica lige je Amalija Grbić iz “Šarana ” P.Podravski.

           Pehare za kolo i završnicu dodijelio je Tihomir Ronta, predsjednik Zajednice koji se zahvalio svima na sudjelovanju, te vrlo dobroj i uspješno odrađenoj sezoni.

Povezane objave