Održan 32. Božićno-novogodišnji turnir Jozo Tibinac

Turnir je održan od 26.12. do 30.12. 2023.g. u organizaciji NK Jedinstva, a uz 11 prijavljenih ekipa.

Turnir je odigran u sportskom duhu, fer i korektnoj atmosferi.

Turnir je osvojila ekipa Miholjština info (Pandurević, Šalaj, Damjanović, Horvat, Lima…) koja je u finalu bila bolja od ekipe Micro Art Team (Horaček, Milinović, Suvajac, Kirin…).

U borbi za 3.mjesto sastali su se prošlogodišnji pobjednik Altrad Mailath Bilić Erić Security (Salapić, Anočić, Janžek, Nospak..) i iznenađenje turnira ekipa Pekara Čočaj predvođena Tonijem Šmagucom koja je  nakon uzbudljive utakmice pobijedila je sa 4 – 3 i zasluženo osvojila 3.  mjesto.

Na turniru je sudjelovalo više vrhunskih igrača malog i velikog nogometa Laguna (Milić H., Bundalica D., Karamarković N..), OPG Lisec (Ćosić I..), ERROR 404 (Dorian i Dominik Bogati..), Sinovi ravnice (Vida H., Grgić I., Jakovljević F..), Kontra (Sinitsyn N..), Beta (Žulj S.,Škorić D..).

Redoslijed ekipa na turniru je slijedeći:

  1. mjesto – Miholjština info
  2. mjesto – Micro Art Team
  3. mjesto – Pekara Čočaj  
  4. mjesto – Altrad Mailath Bilić-Erić Security MKM Team

Nabolji igrač turnira je Josip Šalaj iz ekipe Miholjština info.

Najbolji vratar turnira je Leo Kirin iz ekipe Micro Art Team .

Najbolji strijelac je Dorian Bogati iz ekipe Error 404 Poljoprivreda Šimić.

Turnir je sve dane bio izuzetno posjećen uz korektno navijanje. Atmosferu na tribinama dodatno su podigli Young Boysi svojim navijanjem.

Organizator je sve dane turnira imao nagrade za gledatelje, a u finalnoj utakmici dodijeljene su vrijedne nagrade koje je osigurao Grad Donji Miholjac (TV) i dva potpisana dresa naših reprezentativaca Marcela Brozovića i Borne Sose, a koje je osigurao naš Domagoj Vida.

NK Jedinstvo kao organizator zahvaljuje se svim sudionicima, gledateljima, sponzorima, donatorima, OŠ „August Harambašić“ Donji Miholjac i medijima na korektnom praćenju turnira.

Povezane objave