POZIV NA OBILJEŽAVANJE HOD-a i SPORTSKO DRUŽENJE

Zajednica športskih udruga grada Donjeg Miholjca poziva sve zainteresirane da se uključe u obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana, 10.rujna(nedjelja), koji je posvećen danu osnivanja Hrvatskog olimpijskog odbora.

Manifestacija će se održati na prostorima školskog igrališta OŠ“August Harambašić“ u Donjem Miholjcu s početkom u 15,00 sati.

Proslava Hrvatskog olimpijskog dana uključivati će demonstraciju sportova s područja grada Donjeg Miholjca, a Društvo Naša Djeca će se priključiti obilježavanju i održati Dan igara za najmlađe.

Cilj obilježavanja toga dana je promicanje važnosti tjelesnog vježbanja i poticanje svih udruga, vrtića, škola, rekreacije i građanstva na bavljenje tjelesnom aktivnošću, razumijevanje, mir i toleranciju. Simbol proslave olimpizma ove manifestacije ili poveznica svih je bijela majica koja predstavlja mir – „zastava prijateljstva“, pa obucite bijelu majicu i podržite ovu manifestaciju.

Osnovni moto: BRŽE, VIŠE, JAČE

Ovaj događa koji se obilježava na početku školske godine može ujedno biti i pomoć djeci koja se uz podršku roditelja odlučuju u koju će se sportsku aktivnost upisati.

Povezane objave